Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/12/2017
Arhiva Zile si Nopti

Nou în oraș: JOIN Social Bar

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Nou în oraș: JOIN Social Bar Share Nou în oraș: JOIN Social Bar


Un nou motiv să ieși pe Piezișă

Ei bine, se pare că „nou” e un concept mai abstract în redacția noastră. JOIN Social Bar s-a deschis cam de pe 3 noiembrie, dar noi încă îl considerăm nou pentru că, nu-i așa, încă nu v-am povestit nimic despre el.
Ca să înțelegi, localul aici de fața și-a propus efectiv să-ți dea motive să ieși din casă, indiferent de nevoile tale? Ți-e foame sau poftești ceva bun? Ei te servesc rapid, fie că vrei o gustare de dimineață, ai nevoie de o salată să nu îți super dieta, sau vrei să te răsfeți cu un burger suculent. Vrei să bei ceva? Pfoa, e gata treaba, ia-ți o cafea, o bere sau un pahar de vin. Te plictisești și ai chef de ceva activitate? Cheama-ți gașca la un board game, sau stai cu ochii pe pagina lor de Facebook pentru când anunță un turneu de beerpong sau un super party unde poți dansa până la extenuare.
Evident, știm că sunt destule locuri pe Piezișă care să-ți țină programul încărcat. Dar la JOIN Social Bar practic totul e o invitație deschisă să ieși cu prietenii și să faci ceva în timp ce-ți savurezi băutura, fie că joci o carte sau participi la unul din concursurile lor. Ce să mai, noi zicem să mergeți cu încredere la ei, distracția e aproape garantată!

Strada Piezisa nr. 23
0746 015 040
www.facebook.com/joinsocialbar 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută