Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/12/2017
Arhiva Zile si Nopti

Simfonia culorilor

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Simfonia culorilor Share Simfonia culorilor


Cei care mă cunosc știu că trăiesc continuu într-o stare de beatitudine ca și cum fiecare zi din viața mea e plină doar de evenimente pozitive. Nu e chiar așa însă nici prea departe! Am, ca toți oamenii, momente dificile însă aleg să le văd diferit. Aleg de fiecare dată să consider că merită să îmi mențin fruntea senină, lipsită de încruntare și zâmbetul pe chip oferind încredere tuturor celor din jurul meu. Familia mea e cea care are nevoie cel mai mult acest lucru și de aceea, merită de fiecare dată să privesc așa totul. În drumurile lungi pe care le fac către București mă gândesc de fiecare dată la soluții. Da, soluții pe care le pot oferi pentru orice situație ce ține de controlul meu. Cumva, pregătindu-mă pentru întâlniri cu oameni diferiți și diverși, mă ajută să am un mind set pozitiv și să îmi canalizez energia către ce anume mă face să mă simt viu, iubit, apreciat și împlinit.

Acum pe final de 2017 mă gândesc cel mai mult la zăpada de la munte ce mă așteaptă și la veselia celor mici ce va răsuna pe pârtie. Acestea sunt sursele mele de energie care mă însoțesc în ultimele pregătiri pe care le am de făcut pentru Afterhills 2018. Da, pe toți ne încarcă această perioadă atât de îndrăgită din an. Când copiii așteaptă ca bradul să-l aducă pe Moș cu sacul plin, noi așteptăm să fim surprinși de cei dragi, ne dorim să ningă mult și frumos, alergăm după cadouri, și când, la miezul nopții, ne punem cea mai mare dorință. Da, e o perioadă în care să visăm e normal, frumos, adevărat! Vă doresc și vouă sărbători în pace și în veselie! Să ne vedem cu bine în noul an!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută