Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2018
Arhiva Zile si Nopti

Salut București | The Australian Pink Floyd vin la București

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Salut București | The Australian Pink Floyd vin la București Share Salut București | The Australian Pink Floyd vin la București


Unul dintre cele mai speciale concerte ale anului va avea loc pe 5 mai, la Sala Palatului, în premieră în România.

The Australian Pink Floyd este o trupă de rock progresiv și psihedelic care și-a dedicat întreaga activitate muzicală trupei Pink Floyd. Înființată în urmă cu 30 de ani în Adelaide, Australia, trupa a susținut de-a lungul timpului show-uri memorabile în peste 35 de țări, spectacole la care au asistat mai mult de patru milioane de spectatori.

Legenda spune că trupa s-a format în urma anunțului plasat de chitaristul Lee Smith într-un ziar local, anunț care suna așa: „Vocalist and keyboardist required for band. Professional attitude expected. We only play Pink Floyd!”.

În prezent, trupa are în componență unsprezece membri, cei mai longevivi trei dintre ei fiind chiar membri fondatori ai grupului: Steve Mac (vocal și chitară), Colin Wilson (chitară bas și vocal) și Jason Sawford (clape). Show-ul pus în scenă de The Australian Pink Floyd este unul inspirat din cele realizate de Pink Floyd și se bazează pe o combinație reușită de lumini, animații și stereograme laser 3D, toate create să impresioneze publicul spectator.

Salut București | The Australian Pink Floyd vin la București

Odată cu aniversarea de 30 de ani, The Australian Pink Floyd Show 2018 oferă ocazia fanilor români să se bucure de muzica celebrei trupe Pink Floyd într-un spectacol unic, adus în România de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment.  

Biletele pentru show-ul de la București se găsesc în rețeaua Eventim și pe www.eventim.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută