Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/06/2018
Arhiva Zile si Nopti

”ASL PLS” de Bogdan Brylynski

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii ”ASL PLS” de Bogdan Brylynski Share ”ASL PLS” de Bogdan Brylynski


Azi e mult mai simplu să aduni 10 oameni pe un grup de Facebook decât la o masă, într-o cafenea. Se numesc rețele de „socializare”, dar în fapt sunt fabrici de iluzii, că de socializare nici nu poate fi vorba. Sau poate ar trebui să schimbăm în DEX sensul cuvântului. Eu + un monitor + o tastatură nu va fi niciodată socializare. Dimpotrivă, e total opusul. Să îi zicem divertisment, în cel mai bun caz.

Socializarea adevărată se petrece față în față. Unde poți să privești omul în ochi când îi vorbești. Unde poți deduce de o sută de ori mai multe lucruri din limbajul non-verbal decât dintr-un status de Facebook atent cules. Un friend request nu va avea niciodată valoarea sau efectul unei strângeri de mână. Mai lăsați naibii telefoanele alea din mână, că mor când văd oameni la mese, la terase, cu beri sau sucuri în față, toți pe telefon. N-aveți ce găsi acolo, de cealaltă parte sunt niște servere, nu sunt niște oameni. Oamenii sunt în fața voastră și e mare păcat că nu mai vreți să îi vedeți.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută