Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/07/2018
Arhiva Zile si Nopti

NOU ÎN ORAȘ | BistroMar şi The Beer Institute

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii NOU ÎN ORAȘ | BistroMar şi The Beer Institute Share NOU ÎN ORAȘ | BistroMar şi The Beer Institute


 

Căutăm, găsim și apoi împărtășim cu voi. Săptămâna asta avem două locuri noi: BistroMar pe Banul Antonache și The Beer Institute pe Dorobanților!

BistroMar
BistroMar, un restaurant care oferă o bogată gamă de specialități din pește sălbatic, de acvacultură și fructe de mare exclusiv marca Alfredo Seafood, a fost inaugurat oficial pe 14 iunie și promite retețe speciale și o experiență unică. Axat pe conceptul de live cooking, restaurantul este un „gourmet bistro” care îmbină spiritul relaxat cu un decor urban și o echipă prietenoasă. Printre preparatele vedetă ale meniului BistroMar se numără: codul negru de Alaska, creveți Black Tiger tempura cu sos wasabi, caracatița „a la Galiego” cu cartofi copți.

Adresa: Str. Banul Antonache, nr. 41,
tel: 0740085088,
www.bistromar.ro

NOU ÎN ORAȘ | BistroMar şi The Beer Institute

The Beer Institute
Pe 27 iunie s-a deschis The Beer Institute, cel mai mare magazin cu bere artizanală românească. Situat în apropiere de Piața Romană, pe Calea Dorobanți nr. 31-33, în incinta Market Dorobanți (Carrefour), magazinul are în ofertă peste 100 de tipuri de bere de la microberării independente din București, Cluj, Timișoara, Iași, Sibiu sau Constanța: beri artizanale veritabile, nefiltrate, nepasteurizate, create prin procesul firesc de fermentare. Magazinul organizează evenimente de degustare sau lansări de produse, iar dacă sunteți indeciși atunci când îi treceți pragul, echipa The Beer Institute vă poate face recomandări.

Adresa: Calea Dorobanților, nr. 31-33,
tel: 0765346715,
Program: L-D: 09:00-21:00

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută