Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2019
Arhiva Zile si Nopti

Free in Cluj

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Free in Cluj Share Free in Cluj


Movie Nights

Free in Cluj

Vara asta mergi la film în aer liber! Cei de la Iulius Mall te așteaptă din nou la seria de proiecții în aer liber „Movie Nights”. Vineri seara, înainte să începi petrecăreala, hai în Iulius Parc la film. Organizatorii vor crea un cadru drăguț și comod în care să stai, iar de selecția de filme să ocupă cei de la TIFF.

 

Connect with people not with drugs

Free in Cluj

Pe 26 iunie este ziua internațională antidrog iar cei de la Preventis te așteaptă pe Bulevardul Eroilor (la clopot) la un eveniment de conectare între oameni și educație în legătură cu efectele negative ale drogurilor.

 

Hai Hui – Mișcare în aer liber

Free in Cluj

În perioada asta avem mai multă energie să facem mișcare, așa că ce zici de o sesiune mișto de antrenamente în aer liber? Hai la a doua ediție Hai Hui pe 22 iunie în Skatepark Rozelor.

 

Experijam – Audiovisual Spoken Word Performance

Free in Cluj

Muzica și cuvintele rostite au separat puteri fantastice. Adu-le împreună, și așa creezi o seară de neuitat. Asta de va întâmpla pe 27 iunie la Insomnia Visual Space prin colaborarea Nest și Poethree.

 

Târgul cu mărunțișuri

Free in Cluj

Sunt două lucruri ce se pot întâmpla la Târgul cu Mărunțișuri: poți scăpa de lucrurile alea de care nu ai nevoie, dar pe care nu le poți arunca pentru că-s în stare bună și nu te lasă inima. Sau, îți poți găsi tu o grămadă de lucrușoare mișto. Ca de obicei, evenimentul va avea loc la Atelier. 22 iunie, ora 13.

 

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută