Meniu Zile și Nopți

146 I love Coffee

Comentarii 146 I love Coffee Share 146 I love Coffee

146 I Love Coffee promovează bunul gust, calitatea, cafeaua de specialitate, implicarea și dăruirea din spatele barului, toate fiind ingrediente pentru un client final mai educat și mai pretențios. Ori Sibiul este un oraș care se educă din ce în ce mai mult în acest sens. Avantajul este că o poți lua cu tine peste tot, fie că ești în drum spre serviciu, școala, sau spre parc, fără sa-și piardă din savoare și calitate.

”Ne adresăm, de asemenea, turiștilor, care pot vizita orașul cu o băutură bună și de calitate în mână. Ne așteptăm oaspeții încă de la 7.30 dimineața, de luni pana sâmbătă, cu un meniu bazat pe cafea proaspăt prăjită, single origin, de specialitate, 100% arabica, care pune în evidență claritatea gustului și aromele complexe ale cafelei. Meniul nostru va oferă posibilitatea unei gustări complete, alături de cafea putând alege din bunătățile dulci sau sărate pe care vi le-am pregătit. Limonada, smoothie-urile sau fresh-urile, toate preparate sub ochii tăi, întregesc meniul”, spun reprezentanții 146 I Love Coffee.

Despre cum e prăjită cafeaua de calitate și care sunt sortimentele comercializate, cu descrierea fiecăruia, găsești detalii pe www.lovecoffee.ro sau pe pagina de facebook a magazinului.

Detalii loc

Telefon

0740342756

Orar

L-V: 07:30-18:00 S: 09:00-15:00

Adresa

Strada Ocnei, nr. 18

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută