Meniu Zile și Nopți

Pizzeria Studio

Comentarii Pizzeria Studio Share Pizzeria Studio

Pizza e bună în orice moment din zi. E perfectă la prânz, dacă ești pe fugă și vrei ceva mai consistent, e bună și seara când ieși cu prietenii tăi și simți că lângă paharul de pe masă ar mai merge ceva.

Localul care vă așteaptă cu cele mai savuroase și variate sortimente de pizza este desigur pizzeria Studio. Dacă vrei să savurezi o pizza bună și în același timp să te retragi de zgomotul și aglomerația orașului, atunci ai să vezi că  Pizzeria Studio e locul ideal unde putem să ne luăm mesele în liniște. Ca orice pizzerie care se respectă, folosește rețete care combină perfect arome și texturi contrastante, un aluat crocant și un sos de roșii delicios.

De la clasicele Quatro Stagioni, Prosciuto, Quatro Formaggi, Mexicana sau Diavola până la sortimente mai inedite precum pizza cu ciuperci, porumb,ceapă,măsline, mozzarella, sos picant și pizza cu șuncă, bacon, porumb, usturoi, gogoșari murați, gorgonzola, mozzarella și desigur pizza cu șuncă, salam, ciuperci, porumb, ardei gras, cârnat, piept de pui, mozzarella, condimente, puteți alege oricare din cele mai bune sortimente de pizza, fiecare din acestea păstrând savoarea și gustul specific pizzei tradiționale.

 

 

Detalii loc

Telefon

0730823283

Orar

L - D: 08.00 - 22.00

Adresa

Oituz 17

Web

-

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută