Meniu Zile și Nopți

Cucinino Pasta & Pizza

Comentarii Cucinino Pasta & Pizza Share Cucinino Pasta & Pizza
Cucinino Pasta & Pizza

Restaurantul Cucinino Pasta & Pizza din Brașov are misiunea de a promova bucătăria vero italiano prin echipa de bucatari și pizzaiollo coordonați de bucătarul chef italian 🇮🇹 Mario Guglielmi din Puglia

Născut în primăvara anului 2017, drept restaurant italian veritabil cu o componentă de formare profesională din prima clipă, restaurantul Cucinino a crescut an de an și a ajuns la aproximativ 150 de locuri în interior și la aproximativ 125 de locuri pe terasă, în timpul verii, oferind o priveliște extraordinară asupră muntelui Tâmpa.

Bucătarii pasionați de la Cucinino crează magie în farfurie cu ingrediente și rețete originale italienești în bucătăria deschisă, Show-Kitchen, iar ospătarii noștri prietenoși servesc această magie în farfurie cu zâmbetul pe buze oaspeților veniți din toate colțurile lumii.

“Calitatea produselor noastre este nenegociabilă și de aceea alegem cele mai proaspete și calitative ingrediente pe care le folosim la Cucinino” a subliniat Bogdan Manea, administratorul restaurantului.

Echipa Cucinino vă asteaptă cu drag să vă alinte cu cele mai gustoase bucate italienești, acompaniate de vinuri alese românești și italiene.

Suntem mândri să formăm tineri bucătari și ospătari brașoveni alături de Colegiul Tehnic Maria Baiulescu iar după ce-i formăm în sistem dual timp de 3 ani, să-i angajăm în unitatea noastră.

Formarea profesională nu este numai o necesitate în branșă ci e și o responsabilitate socială fată de tinerii nostri și mă bucur să putem fi parte integrantă la Brașov de peste 6 ani. a declarat Christian Macedonschi, coproprietarul restaurantului.

Cucinino Pasta & Pizza

Intrați în lumea magică a bucătăriei vero italiano de la Cucinino și lăsați-vă seduși și fermecați.

Detalii loc

Telefon

0772250811

Orar

L-D: 12:00-23:00

Adresa

Strada Diaconu Coresi nr. 6

Email

-

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută