Mamboa House 54

„MamboaHouse54” te invită să trăieşti o experienţă în care savoarea preparatelor tip fitness se combină cu aroma băuturilor preparate din ingrediente proaspete și cu atmosfera cozy într-un peisaj boem pentru Braşov – Centrul Vechi. Indiferent că esti practicant de sporturi sau nu, localnic sau turist, te vei simți acasă, pentru că noi asta dorim să îţi oferim – o experienţă unică, sanatoasa, diferita cu gust de „mai vreau”.


Fiecare saptamana aduce preparate noi şi seri speciale, tematice. Ambianța retro se servește la pachet cu cafea proaspat prajita si macinata sau preparate proteice - savurate la etaj sau pe terasa unde îți oferă un tablou static – Centrul Istoric.


„Chef-ul” a gândit și a testat, timp de cateva saptamani, ceea ce astăzi reprezintă meniul, in care îmbină gusturile fine din preparatele fitness cu prezentarea lor moderna . Să vă povestesc despre carnea de vită gătită la nivel de perfecțiune și despre somonul perfect sau despre clatitele americane făcute în casă? ... Ca o carte bună, mâncarea de la „MamboaHouse54” nu poate fi povestită, ci trebuie încercată!

  • Adresa: Strada Republicii 54
  • Telefon: 0741214690
  • Program: