Meniu Zile și Nopți

zilesinopti.ro

Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink, Evenimente & Festivaluri
Pe gustul nostru/Opinii

PE GUSTUL NOSTRU | Seducția podiumului – cazul Taste Atlas

Există o seducție a podiumului și anul trecut pare că un generator de astfel de clasamente s-a detașat la număr…

de Cosmin Dragomir

Film/Premiere

PREMIERĂ | „Arthur the King”: Povestea unui cățel… aventurier

Zicala „câinele, cel mai bun prieten al omului” prinde viață în filmul de aventuri realizat de britanicul Simon Cellan Jones,…

de Iuliana Ciocîrlan

Cele mai de succes femei din România în 2024!

Drink/Opinii

MIXOLOGY | Vin sec sau vin în cocktail?

Ce poate fi mai bun decât un pahar de vin? La această întrebare, răspunsul a venit de la sine în mintea mea: un cocktail cu vin. Pentru cei pentru care această variantă sună tentant, vă invit să aflăm împreună ce putem face cu o sticlă de vin, fie ea roșie, roze sau chiar șampanie.

de Iuliana Ciocîrlan

Artă & Cultură/Interviuri

ARTIŞTI URBANI | DUMITRU GURJII: „Consider că un artist lucrează 24/24”

Dumitru Gurjii are 33 de ani, este artist vizual, dar se poate recomanda și ca profesor, pictor muralist, fotograf, cercetător în arte vizuale, graphic designer, pictor, sculptor sau grafician, și un pic din multele meserii ce țin expoziția și manifestarea artistică.

de Gruia Dragomir

| social

(18+) glo™ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină

Experiențe PopCulture
Experiențe PopCulture
Experiențe PopCulture

Ghidul Festivalurilor din România

Ediția 2024

Video | Top 10 filme nominalizate la OSCAR 2024

Cele mai de succes femei din România în 2024!

smartbill logo

prezintă

Povești de succes

Descoperă Povești de succes din România, afaceri care au pornit de la zero, afaceri de nișă, dar care au reușit să se impună pe piață.

Interviuri realizate de:

Autori

Redactorii și colaboratorii Zile și Nopți.

Ioan Big

Ioan Big

Ioan Big este jurnalist și analist Pop Culture. Este autor al volumelor „Blue, Black & White: Povestea Rolling Stones”, „Sexul... crucea lui Ken Russell”, „Eric Clapton”, „Era Punk” și „Zombies în secolul 21”. Din 2019 este Director al Dracula Film Festival și Senior Advisor al Brasov Jazz & Blues Festival.

Toate articolele
Gruia Dragomir

Gruia Dragomir

A absolvit Facultatea de Litere, cu o lucrare de licență despre influența culturii americane asupra literaturii române. A debutat în romanul colectiv Rubik (Polirom, 2008), a tradus Jurnalul pe motocicletă, al lui Che Guevara (Polirom, 2008), și a publicat proză scurtă în revista Tataia.

Toate articolele
Alin Gălățescu

Alin Gălățescu

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING - SUMMER - EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Toate articolele
Alex Mușat

Alex Mușat

Alex Musat este toboșar și absolvent al secției de Jazz & Muzică Ușoară din cadrul U.N.M.B. Alex scrie articole despre muzică.

Toate articolele
Horia Ghibuțiu

Horia Ghibuțiu

Horia s-a născut la Praga, în 1969. Avea să fie adus în ţară la şase săptămâni de la naştere şi lăsat să crească aici. E ziarist din 1990, a lucrat de la presa cotidiană (Tineretul liber, Evenimentul zilei, ProSport, Adevărul) până la ghiduri TV (TVmania) şi reviste lucioase...

Toate articolele
Claudia Aldea

Claudia Aldea

Studentă a Facultății de Litere din București, Claudia este pasionată de povești și de cum sunt ele trăite prin literatură și muzică.

Toate articolele
Mădălina Lefter

Mădălina Lefter

Mădălina este activă în domeniul marketingului și este pasionată de citit, scris și de câte puțin din tot ce înseamnă artă.

Toate articolele
Teodora Bratu

Teodora Bratu

Teodora este jurnalistă și scrie analize referitoare la teatru, film și artele performative.

Toate articolele
Iuliana Ciocîrlan

Iuliana Ciocîrlan

La început de carieră în marketing, Iuliana adoră muzica electronică și mâncarea (ne)obișnuită. Scrie texte pe subiecte de eat & drink și ‘pop-up’ stories.

Toate articolele
Delia Mitrache

Delia Mitrache

Delia este jurnalistă și face selecția de evenimente culturale pentru rubricile de recomandări. Realizează reportaje și interviuri din spațiul teatral și festivalier.

Toate articolele
Andrada Dincă

Andrada Dincă

Andrada este absolventă a unui profil real și în prezent studentă în cadrul Facultății de Litere, scriind povești cu formule de matematică, dar și de basm. Preferă lectura și călătoriile, presărând adesea un strat fin de ironie în vorbele sale.

Toate articolele
Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir

COSMIN DRAGOMIR este jurnalist specializat în gastronomie. A înființat gastroart.ro – revistă dedicată cercetării istoriei gastronomiei, editura omonimă care valorifică patrimoniului culinar național. Lucrează la două cărți: Curatorul de zacuscă, publicistică gastronomică și Enciclopedia Universală a Sarmalelor.

Toate articolele

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută