Zile și Nopți

Eroii Cartoon Network de Halloween la Bucureşti Mall

De Zile şi Nopţi acum 2 ani din categoria Ştiri

Eroii Cartoon Network de Halloween la Bucureşti Mall

Lună plină sau nu, la Bucureşti Mall te bucuri de un Halloween animat. Invitaţi sunt toţi eroii preferaţi din seriile Cartoon Network şi superputerile lor gata să facă faţă oricăror situaţii. Premii şi costume dintre cele mai diverse își dau întalnire pe 31 octombrie, începând cu ora 17.00 cu cei care sărbătoresc voia bună în fiecare zi.

De Halloween alungăm sperietorile şi spiritele rele cu ajutorul personajelor animate care prind viaţă în Bucureşti Mall. Concursuri cu premii surpriză, paradă de costume, eroi neînfricaţi ai Cartoon Network şi multă distracție, acestea sunt ingredientele pentru o zi petrecută în compania curajosului BEN TEN, SCOOBY DOO și a prietenilor lor.

Pe parcursul a patru ore se vor organiza ateliere de face painting, momente magice cu dovlecei decorați și mâini de ceară, care așteaptă cei mai îndrăzneți vizitatori.Totul într-o atmosferă presărată cu premii şi din partea casei gratuit vată de zahăr pentru toţi participanţii.

„Pentru Bucureşti Mall sărbătoarea de Halloween a devenit una de tradiţie, în care măştile şi costumele prind viaţă nemijlocit cu ajutorul tuturor celor prezenţi. Această ediţie aduce în prim plan eroii animaţi, admiraţi deopotrivă de copii şi adulţi. Atmosfera va fi una specială, iar cele mai haioase și mai groaznice costume vor fi premiate pe măsură”, a declarat Roxana Dumitru, Director Marketing Anchor Grup.

Partener media al evenimentului : Cartoon Network

Mai multe detalii pe www.bucurestimall.com.ro şi pagina de Facebook Bucureşti Mall.

Orașul cere părerea ta. E foarte ușor să te înregistrezi.