Zile și Nopți

În poiană la Palilula

De Alexandra Alexa acum mai mult de 2 ani din categoria recomandări

În poiană la Palilula

Fie că ați văzut sau nu filmul lui Purcărete, “Undeva la Palilula”, cel puțin ați auzit de Palilula. Iar dacă v-ați întrebat chiar și pentru o secundă dacă acest loc chiar există în România (dat fiind rezonanța exotică și pe unde ireală a denumirii), vă lămurim noi. Nu doar că există acest loc, dar în acest week-end chiar aveți ocazia de a petrece câteva zile de poveste, în cadrul unui eveniment unic care are loc în județul Dolj.

“În poiană la Palilula” promite 3 zile de chef continuu, distracție, muzică și activități în aer liber, astfel încât din 1 până în 4 iunie sunteți invitați să vă pregătiți hamacele, corturile și echipamentul de camping pentru 3 zile nebune la Palilula, cu muzică și artă alternativă! Programul muzical al celor trei zile este mai mult decât generos, line-up-ul fiind asigurat de Inflex, Tremour - Ghost Town Events, Montgomery Clunk, CandlStickmaker, Low Freq, Dani, I-Sheba, Cyberex, Unconscious Perception, Rancha, MC Tina, Viollent, VRT, Drop Dread, Reese, Stefanel și Andrei.

Alături de momentele muzicale, teatrul, astronomia, jocurile de tabără, atelierele de artă, tarabele de zorzonele și accesorii handmade sau, de ce nu, o expunere la soare pe plaja de lângă poiană sunt câteva din evenimentele care nu te vor lăsa să te plictisești.

Eventimentul este cu intrare liberă, fiind organizat de Mekanism, o grupare ce are ca scop principal promovarea artiștilor, un concept care pune în mișcare și susține diferite inițiative culturale. Gruparea promovează ideea de a petrece un weekend în aer liber înconjurat de muzică bună, expoziții, acțiuni interactive și sentimentul de libertate pe care îl oferă natura.

Accesul spre poiană e foarte ușor: după ce ieșiți din Craiova pe drumul spre Cetate/Bucovat (Parcul Tineretului sau Stadionul Oblemenco ca orientare) pe drumul județean 522, faceți prima stradă la stânga în localitatea Bucovat după indicatorul rutier “Palilula 4 Km”. La mai puțin de 3 km însă, faceți stânga după însemnele organizatorilor și după încă un kilometru ați ajuns. Drumul până acolo este relativ bun, nu este nevoie de vehicule 4×4 pentru a accesa locația.

Detalii: www.mekanism-fest.com

Orașul cere părerea ta. E foarte ușor să te înregistrezi.