Meniu Zile și Nopți

Nelsand

Comentarii Nelsand Share Nelsand

Nelsand SA a fost infiintata in anul 1991, indreptandu-si atentia spre sectorul industriei alimentare, sector in care a anticipat o retehnologizare inevitabila, fabrici de mezeluri, fabrici de paine, restaurante, baruri, patiserii, cofetarii, magazine alimentare, depozite frigorifice.

Strategia societatii noastre: – de a identifica cat mai exact problemele cu care se confruntau clientii nostri in acest domeniu de activitate alegerea unui segment de producatori externi traditionali de echipamente necesare Romaniei din acea perioada, a pus bazele dezvoltarii si consolidarii firmei Nelsand SA pe piata romaneasca in acest sector de activitate.

Misiunea noastra este satisfacerea tuturor clientilor prin prezentarea unor propuneri proiectate cu solutii ideale de utilare.

Calitatea utilajelor comercializate impreuna cu sistemul propriu de intretinere si servisare pentru produsele vandute, ne permite acordarea unei garantii intre 1 si 5 ani si a asistentei post garantie de pana la 10 ani.

Exigenta si seriozitatea manifestata in activitatea de zi cu zi, au trasat coordonatele de dezvoltare proprie a firmei, prin asocierea cu parteneri externi de renume.

Detalii loc

Telefon

0268440733

Orar

L-V: 08:30-16:30

Adresa

B-dul Grivitei nr.104 A

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută