Meniu Zile și Nopți

Opti Boutique

Comentarii Opti Boutique Share Opti Boutique

Opti Boutique aduce clienților săi conceptul unor branduri celebre, precum Zeiss, Essilor, Hoya, Hilfiger, Guess, Tom Ford, Carrera, Polaroid, Henri Julien, Armani, Hugo Boss, Bausch & Lomb, Calvin Klein, Police, Replay, Valentino, Timberland și multe altele, pe care le reprezintă în exclusivitate.

Prin deschiderea locației de pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava ne dorim să oferim clienților un magazin amplasat în zona ultracentrală, foarte accesibil din orice parte a orașului, cu produse de calitate, aliniate la cele mai înalte standarde confirmate de brandurile pe care le comercializăm.

Gradul de profesionalism al celor implicați în acest proiect, precum și numărul tot mai mare de clienți au dus la dezvoltarea ideii de extindere.

Opti Boutique activează pe piața din domeniul opticii medicale, în sectorul de distribuție a produselor și serviciilor destinate îngrijirii vederii, monturi optice, ochelari de soare, lentile de contact, accesorii, echipamente pentru investigații optometrice și aparatură pentru laboratoarele de optică, fiind o firma 100% românească, ale cărei valori decurg din experiența acumulată de-a lungul anilor de activitate.

Cei care vor să se convingă de calitatea serviciilor oferite sunt așteptați la Opti Boutique!

Detalii loc

Telefon

0330112299

Orar

L-V: 09:00-18:00 S: 10:00-14:00

Adresa

Strada Ion Grămadă nr 5, Suceava, România

Email

-

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută