Meniu Zile și Nopți

Natur House

Comentarii Natur House Share Natur House

Hipertensiunea arterială, diabetul insulinodependent, osteoartrita, litiaza biliară, accidentele vasculare cerebrale, bolile coronariene și chiar și unele tipuri de cancer reprezintă afecțiuni asociate cu supraponderalitatea și obezitatea.

Lista ar putea, desigur, continua iar obținerea unei greutăți sănătoase nu trebuie să fie motivată doar de rațiuni estetice. Adoptarea unui stil de viață, care include dietă alimentară și activitate fizică, poate reduce riscul instalării unor afecțiuni cu consecințe grave pentru sănătate.

Peste 6 milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume.

Naturhouse este lider mondial în sectorul pierderii în greutate cu peste 6 milioane de clienți mulțumiți în întreaga lume. Misiunea noastră este de a îmbunătăți sănătatea oamenilor prin încurajarea unor obiceiuri alimentare sănătoase pentru a redobândi greutatea ideală și a contribui la o stare generală de bine.

În centrele noastre, oamenii au acces gratuit la sfaturi nutriționale profesionale furnizate de personal calificat, împreună cu produse și suplimente alimentare de cea mai bună calitate.

Acestea sunt fabricate exclusiv din ingrediente naturale, la un preț accesibil și cu un raport optim calitate-preț.

Sprijin personalizat în atingerea greutății optime

Metoda Naturhouse constă, în principal, în reeducare alimentară şi promovarea activităţii fizice, în scopul atingerii greutăţii dorite, corespunzătoare din punct de vedere al echilibrului fizic şi psihic, într-un cuvânt, sănătoase.

Metoda combină un sistem personalizat de coaching alimentar cu administrarea de suplimente nutritive pe bază de plante pentru reechilibrarea obiceiurilor alimentare.

Produsele comercializate în centrele Naturhouse sunt adjuvante în dietă şi nu înlocuiesc mese, atingerea greutăţii optime realizându-se prin asocierea corectă a alimentelor, hidratare corespunzătoare şi sport.

Toate consultaţiile oferite pe parcursul programului de echilibrare a greutăţii şi, ulterior, menţinere a acesteia, sunt gratuite, clientul trebuind să achite doar contravaloarea produselor complementare achiziţionate.

Detalii loc

Orar

L-V: 09:00-18:00

Adresa

Bulevardul Gării 28A, Bl.224 , Parter ,vizavi de Sala Sporturilor Brașov, România

Social media

-

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută