Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/10/2020
Zile si Nopti

Cum să petreci un Halloween îngrozitor de fain în Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Cum să petreci un Halloween îngrozitor de fain în Sibiu Share Cum să petreci un Halloween îngrozitor de fain în Sibiu


Halloween, noaptea groazei din ultima zi a lunii octombrie, e o sărbătoare americană care a devenit tot mai populară și printre români. Chiar dacă în acest an nu vom putea petrece costumați în cluburi la celebrele petreceri tematice, putem simți spiritul sărbătorii altfel. Găsiți idei și inspirație aici.

Trick-or-treat. Chiar dacă nu poți petrece în club de acest Halloween, poți face lucruri mai amuzante. Poate că vecinii tăi nu vor fi prea încântați dacă vei apărea la ușa lor costumat în vampir și le vei cere bomboane, dar prietenii tăi nu te pot refuza. Astfel, nu ratezi unica ocazie din an când te poți deghiza într-un personaj înfricoșător. Hide-and-seek. Cât timp a trecut de când nu te-ai mai jucat de-a v-ați ascunselea? Strânge-ți gașca, iar pentru mai multă adrenalină, alegeți un loc cât mai puțin populat și cât mai întunecat. Spre exemplu, Pădurea Dumbrava Sibiului. Moroi și umor negru. Dacă niciuna din ideile de până acum nu îți surâd, poți opta pentru spectacolul ”Moroi”, care se joacă la TNRS în 30 octombrie și 1 noiembrie, de la ora 19. Nu lipsesc luna imensă, Ada Milea, priveghiul, muzica și umorul. Vizitează o cetate. Unde te pot trece mai tare fiorii pe șira spinării dacă nu printre ruinele unei cetăți, precum cele de la Biertan, Cisnădie, Cisnădioară, Slimnic sau Boița. Un film care să te țină treaz. Poți petrece seara acasă, la un film: Midsommar, Mother, Climax sau The Babadook.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută