Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/08/2015
Arhiva Zile si Nopti

Echipa Star Lubricants vine la târgurile agricole ale toamnei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Echipa Star Lubricants vine la târgurile agricole ale toamnei Share Echipa Star Lubricants vine la târgurile agricole ale toamnei


În luna septembrie, echipa Star Lubricants va fi prezentă la două dintre cele mai importante târguri din domeniul agricol românesc. Acestea sunt Agralim Iași, care se va desfășura între 3-6 septembrie în aer liber, și Agromalim Arad, între 10-13 septembrie. 

În cadrul acestor evenimente, vizitatorii vor putea discuta direct cu echipa Star Lubricants despre felul în care lubrifianții Mobil sunt un ajutor de nădejde în procesul de întreținere a utilajelor agricole și contribuie la creșterea productivității.

Agralim este cel mai mare târg pentru fermieri din Moldova. Acesta se va ține în câmp, în perioada 3-6 septembrie, la Ferma Ezăreni din Iași. Printre tematicile târgului se numără mașinile și utilajele agricole, tehnologiile și echipamentele pentru irigații, îngrășăminte pentru agricultură, agricultură ecologică, energii alternative și eficiența energetică etc.

În weekendul următor, mai exact între 10-13 septembrie, echipa Star Lubricants își va muta “sediul” la Arad, pentru Agromalim Arad – târgul internațional de agricultură, industrie alimentară și ambalaje. La cea mai mare expoziție de profil din vestul țării vor fi expuse tehnologii, mașini și utilaje agricole, inputuri pentru fermele de cultura plantelor, sisteme de creștere și furaje pentru animale și multe altele.

În acest an, echipa Star Lubricants a mai fost prezentă la alte două evenimente agricole majore: AgriPlanta (Călărași) și Caravana Agroconnect, care s-a desfășurat în șapte locații din țară.

Silviu Mototolea, Deputy General Manager la Star Lubricants, a declarat:

“După ce în prima parte a anului am participat la două evenimente dedicate sectorului agricol (AgriPlanta și Agroconnect), continuăm să fim alături de fermierii din România și prin intermediul expozițiilor din această toamnă. Cele două târguri care vor avea loc la începutul lunii septembrie reprezintă o bună oportunitate de a interacționa cu producătorii de utilaje agricole, dar mai ales cu utilizatorii acestora – consumatorii finali. Astfel, vizitatorii care vor trece pragul standului Star Lubricants din cadrul Agralim Iași și Agromalim Arad vor avea ocazia să discute direct cu specialiștii noștri, care sunt pregătiți să le ofere informații utile despre cum pot crește productivitatea mașinilor agricole folosite cu ajutorul lubrifianților Mobil.”

Powered by SEO monitor

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută