Cum să îți faci un brad eco de Crăciun

Și în 2020, dar și în anul care vine rămânem în tendințele eco. În toate activitățile întreprinse zi de zi încercăm să protejăm natura. Mai ales de Crăciun, când încercăm să fim mai buni, ar trebui să se întâmple la fel.

Ce-ar fi ca magia sărbătorilor să ne facă să ne gândim la natură? E special să ai un brad eco anul acesta și suntem siguri că Moșul va aprecia și el că ai ales să salvezi o fărâmă din pădure. În plus dacă alegi să îți confecționazi chiar tu bradul gândeștete cât de tare te vei distra cu familia ta în procesul de creație.

Spre exemplu, dacă îți place să citești ce-ar fi să îți faci un brad cu cărțile din bibliotecă? Sau poate cumperi unele noi tocmai pentru acest ornament de Crăciun!

Poți încerca să faci un brad din rămurele mai groase, lipite sau strânse între ele cu soară. Recunoaștem, îți trebuie îndemânare în acest caz.

Fetițele sigur ar fi încântate de bradul din tul colorat sau de cel din pene.

Chiar și revistele vechi ajută la confecționarea unui brad special de Crăciun, iar ca să aduci atmosfera de sărbătoare la birou ai putea să faci un brăduț mai mic din conuri de brad. 

Toate ideile acestea sunt pe internet, iar pe Youtube găsești și filmulețe cu pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru confecționarea bradului eco, cool și de ce nu hipsteresc. :)

Crăciunul acesta putem schimba și colinda bradului. Propunem să cântăm astfel: O brad frumos, plin de creativitate! :)

Noi vă dorim Crăciun fericit și cât mai eco!

  • Newsletter Zile și Nopți:

Newsletter