Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/01/2016
Arhiva Zile si Nopti

Concertul de Anul Nou, reluat la Filarmonică

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concertul de Anul Nou, reluat la Filarmonică Share Concertul de Anul Nou, reluat la Filarmonică


Biletele pentru concertul de Anul Nou s-au vândut atât de repede, încât condducerea instituției a decis reluarea evenimentului tocmai pentru a putea satisface cerințele tuturor melomanilor din Sibiu. Astfel, Filarmonica de Stat Sibiu organizează în 8 şi 9 ianuarie 2016 „Concertul de Anul Nou”.

”Datorită faptului ca, în doar câteva zile de la punerea în vânzare, toate biletele pentru aceste două concerte au fost epuizate, instituţia sibiană a decis organizarea unui nou concert, în 10 ianuarie 2016”, au transmis reprezentanții Filarmonicii de Stat din Sibiu, într-un comunicat de presă. Evenimentul se va desfăşura la Sala Thalia, cu începere de la ora 19:00.

Alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, pe scenă se va afla dirijorul Theo Wolters din Olanda şi soprana Silvia Micu. Evenimentul aduce pe scena Sălii Thalia artiști de prestigiu, sosiți din mai multe țări ale lumii. Programul concertului cuprinde lucrări de O. Nicolai, G. Puccini, D. Şostakovici, A. Thomas, E. Kalman, Fr. Lehar, J. Strauss, C.M. von Weber.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu şi s-au vândut deja, o parte, în perioada 28-30 decembrie 2015, precum şi 4-7 ianuarie 2016, între orele 12:00-16:00. În limita locuirlor disponibile, bilete se vor putea găsi și în seara concertului. Preţul unui bilet este de 16 şi 20 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%.

”Instituţia sibiană a decis organizarea unui nou concert, în 10 ianuarie 2016”_AU TRANSMIS REPREZENTANȚII FILARMONICII DE STAT DIN SIBIU

  • CINE: Concertul de Anul Nou
  • UNDE: Sala Thalia
  • CÂND: 10 ianuarie 2016
  • CÂT: între 16 și 20 de lei

ALTERNATIVĂ LA TEATRU

Dacă nu vă atrage concertul de la Sala Thalia puteți alege să ieșiți la teatru. În data de 15 ianuarie, în Sala Festivă a Bibliotecii Astra se joacă spectacolul ”Bravul Soldat Švejk” de Jaroslav Hašek. Evenimentul este un one man show, cu actorul Viorel Rață în centrul atenției. Un bilet costă 10 lei, cu reducere la 5 lei pentru elevi și studenți.

ATELIERUL DE CREAT POVEȘTI

O alternativă la concertul Filarmonicii o reprezintă și Atelierul de creat povești, de la Teatrul Gong, din data de 16 ianuarie, de la ora 11:00. Atelierul este coordonat de tânăra artistă din Sibiu Diana Ribana și este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani. Durata este de o oră și 30 de minute.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută