Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 03/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Petrecerile săptămânii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Petrecerile săptămânii Share Petrecerile săptămânii


Apotek Showcase @ Gazette

cu Hubble, Vadim Svoboda, Dani

Apotek e mai mult decât un label. E un proiect născut din pasiune și bucurie, menit să promoveze muzica electronică de calitate. Românesc, pornit în Norvegia și bazat în Londra, Apotek e dincolo de granițe și timp.  Sâmbătă, 12 martie, ajunge la Cluj și ne prezintă tot ce are mai bun la Gazette.

Hubble e un dj, producător și remixer italian bazat în Berlin. Muzica lui spațială, o combinație de sunete techno, minimal, ambientale și hipnotice, a apărut la labeluri precum Sleep is Commercial, Archipel Musique, Haknam și Moulton.

Vadim Svoboda, compozitor și performer, este cunoscut pentru abordarea sa unică când vine vorba de muzica electronică, care l-a propulsat din dormitor până în unele dintre cele mai excepționale săli din lume. Vadim e un membru activ al Supernova Association, unul dintre cei mai vechi Sundae Party Residents și, mai nou, membru Amplitude Bookings.  Seturile sale de techno realizate cu instrumente și live-urile sale electro-acustice bazate pe un pian și un drum machine l-au plimbat prin toată lumea, iar sâmbătă îl aduc și la Cluj.

Sâmbătă 12 martie

23.00

Călărașilor 1

 

Șuie Paparude @ Euphoria Music Hall

Primăvara a venit cu o groază de concerte la Euphoria Music Hall. Printre ele se numără și deja clasica reprezentație Șuie Paparude, prilej de dans și bucurie pentru toți fanii formației. Cei trei monștri ai muzicii electronice românești vor veni cu un set divers care îmbină noul cu vechiul și “clasicul” cu modernul.

Joi 10 martie

22.00

Calea Mănăștur 2-6

 

The Rock is Rolling Show @ The Shelter

O călătorie în universul rock ‘n’roll presupune nu doar muzică, ci și istorie, dans, instinct și temperament. The Rock is Rolling Show ține cont de toate aceste aspecte, înglobând cu stil și mult curaj cultura, muzica și dansul anilor ’50, ’60, și ’70.  Dresscode-ul creativ nu este obligatoriu, dar este încurajat.

Sâmbătă 12 martie

23.45

Unirii 25

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută