Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 11/03/2016
Arhiva Zile si Nopti

Sporturile care ne ajută să ardem cele mai multe calorii

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Sporturile care ne ajută să ardem cele mai multe calorii Share Sporturile care ne ajută să ardem cele mai multe calorii


Întrebarea care este pe buzele tuturor celor care vor să scape de câteva kilograme este: care este sportul care mă ajută să ard cele mai multe calorii?

Răspunsul îl găsim tot în sala de sport. Antrenorul de spinning Duțu Dradici ne-a ajutat să întocmim un top al sporturilor care ard cele mai multe calorii. Lista este însă deschisă!

1. Boxul și kick boxingul – sportul „durilor” pare să se numere printre sporturile care ard cele mai multe calorii. Un antrenament care se întinde pe 45 de minute poate să ardă și 1000 de calorii.

Dezavantajele sunt eventualele contuzii și răni, iar avantajele: o musculatură fermă.

2. Atletismul – în 45-50 de minute de alergat se pot arde 800-900 de calorii. În timp, alergatul poate să ducă la uzura articulațiilor și a tendoanelor.

3. Spinning – în 50 de minute poți să arzi până la 800 de calorii.

Avantajele spinningului sunt că protejează articulațiile și întărește ligamentele, arzând în același timp depozitele de grăsimi din toate părțile corpului.

4. Tae bo sau aerobic – într-o ședință de 45-50 de minute poți să arzi până la 700 de calorii.

Aici pot să apară probleme din cauza contactului cu suprafețe dure.

5. TRX sau antrenamente suspendate – un antrenament intensiv te poate scăpa și de 700 de calorii.

Această activitate tonifiază și arde grăsimile, însă trebuie practicată cu maximă atenție și sub supravegherea unui antrenor specializat, pentru a evita accidentările.

De Sara Bianca

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută