Butcher's Kitchen Bistro

Având în vedere că familia noastră s-a ocupat cu mezeluri în ultimii 140 de ani şi deţinem şi acum o unitate de prelucrare a cărnii, nu s-a pus problema ingredientului principal.

Un cârnaț gustos, o şuncă condimentată şi marinată nu diferă prea mult de un meniu bine pregătit. Secretul mâncării gustoase sunt ingredientele proaspete, de calitate, din surse de încredere, iar noi, faţă de alte restaurante suntem privilegiaţi la acest capitol.

Oferta noastră principală sunt, desigur, carnea şi specialităţile din carne. La noi puteți consuma ciolan adevărat preparat în cuptor, iar după coastele afumate fragede cu siguranță rămâneți fără răsuflare.

Suntem mândri și de sandvișul de vită: îl preparăm cu carne de vită marinată, afumată, aburită, aşezată pe pâine de casă cu cartofi şi servită cu muştar şi castraveţi muraţi.

Gustaţi-ne şi hamburgerii, care se prepară 100% din carne de vită
bine aleasă şi cu posibilitatea de a alege între pogăci bine sau semi prăjite. Nu am uitat nici de iubitorii de supe, salate şi deserturi, avem feluri gustoase şi din acestea. 

Le oferim musafirilor: gusturi deosebite, reţete excepţionale, ingrediente alese cu grijă, materii prime naturale de la producători locali şi toate acestea pregătite cu tehnologie modernă.

Gama de băuturi include siropuri naturale de casă cu sifon, vin de
Călimăneşti, bere meşteşugărească şi pălincă de fructe.

Acceptăm derularea zilelor de naştere, zilelor onomastice şi evenimentelor de firmă.

Doar în luna martie: Reducere de 10% la hamburgeri în fiecare zi după ora 17:00!

Program de lucru:

  • Luni-Joi 08:00-20:00
  • Vineri 08:00-22:00
  • Sâmbătă 10:00-22:00
  • Duminică Închis

Telefon: 0771-462.591 Piața Trandafirilor nr.13