Bike & Brunch Aprilie 2016 Colinele Transilvaniei

"La fix un an de la inaugurarea “Traseelor de Bicicletă ” și a destinației de Ecoturism “COLINELE TRANSILVANIEI”, se redeschide oficial sezonul turistic 2016.

Pentru a sărbători acest eveniment, sunteți invitați la un Brunch de două zile, unde veți degusta felurite preparate culinare cu specific tradițional, făcute din ingrediente locale.

Brunch-ul va fi asezonat cu mai multe reprize de muzică și voie bună.

Sunteți așteptați și la o repriză de relaxare în natură, o vizită la biserica fortificată din Cloasterf, dar și la o vizionare de film.

Ptr cei care vor să rămână pe durata întregului eveniment și vor dori să inopteze, există mai multe opțiuni, fie cazare la gazdele evenimentelor culturale, la cort, în fân sau cazare în zona limitrofă = localitățiile Saschiz și Crit.

La acest eveniment sunt bineveniți și invitați și cei care nu doresc să participle la tura de bicicletă (accesul auto este simplu și ușor)

Traseul de bicicletă este de dificultate medie cu elemente de relief, priveliște și belvedere foarte frumoase.

23 APRILIE / (24 APRILIE ) SÂMBĂTĂ / (DUMINICĂ )

Punctul de întâlnire este situat în piața Octavian Goga(piața Mitică)-Sighișoara

Plecarea în tur se face începând cu ora 9.00 pe următorul traseu:

Piața Octavian Goga /Lunca Poștei/traseul Pista de Bicicletă/Crucea Vulcanului/Traseu de Culme/ zona de Belvedere(Daia)/se coboară din nou la Pista de Biciclete /se continuă traseul marcat cu bandă Roșie/se continuă pe drumul de Sondă și se coboară în localitatea Cloasterf.

Întoarcerea se va face urmând drumul agricol asfaltat către localitatea Saschiz/de unde traseul marcat cu bandă albastră până în culme /pista de biciclete /Crucea Vulcanului/traseu marcat cu bandă roșie (drum forestier)/cătunul Aurel Vlaicu/mănăstirea Sf Dimitrie/Sighișoara.