Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/04/2016
Arhiva Zile si Nopti

Noi confirmări la Untold 2016!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Noi confirmări la Untold 2016! Share Noi confirmări la Untold 2016!


W&W, NERVO, Fedde le Grand, Tujamo, John Digweed, Borgore, Galantis, Seth Troxler și alți 35 de artiști internaționali vor oferi fanilor o experiență unică și o atmosferă magică la cel mai bun festival din Europa, UNTOLD. Cele 10 scene vor vibra pe ritmuri electronice și vor transforma Cluj-Napoca în capitala mondială a petrecerilor de neuitat.

W&W este o trupă de muzică trance și electro house, formată din doi DJ olandezi, Willem van Hanegem si Wardt van der Harst. Cei doi tineri de 28 si 29 de ani sunt colaboratori apropiați ai DJ–ului ARMIN van BUUREN și sunt prezenți mereu la toate marile festivaluri din lume. Dimitri Vegas & Like Mike și Hardwell sunt câțiva dintre artiștii cu care au colaborat până în prezent.

NERVO înseamnă Miriam și Olivia, două gemene care vin la vară pe scena festivalului UNTOLD direct din Australia. Au 28 de ani, însă lista artiștilor cu care au colaborat până acum este una impresionantă: David Guetta, Kelly Rowland, Kesha, Kylie Minogue, LMFAO, Armin Van Buuren, Avicii, Afrojack și Dimitri Vegas&Like Mike. Mim și Liv, așa cum le place să li se spună, produc muzică, sunt compozitoare dar și fotomodele. În vară vor defila pe ritmuri electronice la UNTOLD.

Dacă nu ești anul acesta la Festivalul UNTOLD, neaparat trebuie să ajungi la ediția de anul viitor. Ne vom vedea și atunci”. Asta spunea FEDDE LE GRAND după un show incredibil la UNTOLD 2015. Anul trecut, artistul a ajuns la Cluj cu avionul personal, iar imediat după ce a plecat din România, a realizat un video cu momentele magice pe care le-a petrecut alături de fanii UNTOLD. Melodia “Put your hands up for Detroit” spune aproape totul despre FEDDE LE GRAND, DJ-ul olandez de 38 de ani, mereu headliner la cele mai mari festivaluri din lume și pe primele locuri în topul DJ MAG TOP 100 DJ’S. Le Grand este cunoscut și pentru piese remixate ale unor artiști precum Coldplay, Shakira, Rihanna și Michael Jackson.

TUJAMO înseamnă Matthias Richter, un producător de muzică electro-house care vine din Germania. Și-a început cariera la vârsta de 17 ani, iar primul său hit “WHO” a ieșit pe piață în 2011, în colaborare cu Plastik Funk. Tiesto și Fedde le Grand sunt doar doi dintre DJ cu care a colaborat până acum.

Refrenul “Runaway” al celor de la GALANTIS se va auzi în această vară pe URSUS UNTOLD ARENA. GALANTIS este un duo suedez de muzică electronică care s-a format în 2012 și a devenit cunoscut prin hitul “Runaway”. La prima lor melodie “Smile” au lucrat cu Tiesto și Diplo.

The Martinez Brothers, Eats Everything, Dop, Nneka, Subcarpați, Foreign Beggars, DOP DOD, Alexandrina, Mark Farina, Jan Blomqvist, HVOB, FKJ, Stefan Biniak, Zwette, Maribou State, Session Victim, Parra for Cuva, LTJ Bukem, Danaga, Silent Strike & Muse Quartet, Macanache, Mr Woodnote, Lil Rhys & Eva Lazarus, Argatu, Moods, Made from Scratch, LUM, Moises, Crussen, Raumakustic, Nerub, Silent Disciple, Golan, Nopame, Marwan, sunt alți artiștii care completează lista celui mai bun festival din Europa, UNTOLD.

UNTOLD, BEST MAJOR FESTIVAL 2015 ȘI BRANDUL ANULUI ÎN ROMÂNIA

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume, dintre care: DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, AFROJACK, ARMIN VAN BUUREN, HARDWELL, MARTIN GARRIX, TIESTO, FAITHLESS, PAROV STELAR, Chase and Status DJ Set, Dannic, Dubfire Live: Hybrid, Dub Fx, Ella Eyre, James Arthur, Jamie Jones, Jeru the Damaja, Kwabs, Lost Frequencies, Mazde, Nahko and Medicine for the People, Netsky DJ Set, Pendulum & Verse DJ Set, Route 94, Rudimental DJ, Sasha, Scooter, Sharam, The Asteroids Galaxy Tour, Y’akoto.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută