Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/05/2016
Arhiva Zile si Nopti

Bijuterii la modă în această vară

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Bijuterii la modă în această vară Share Bijuterii la modă în această vară


Dorina Nițu

Mulți psihologi cred că bijuteriile nu sunt doar un simplu decor modern. Rolul lor este mult mai profund și mai complex decât cred multe domnișoare.

Cercei, brățări, inele, coliere și alte astfel de accesorii pot fi comparate cu notele magice, care reflectă melodia inimii și sufletului unei femei.

În plus, bijuteriile, chiar ajută la menținerea și acumularea energiei pozitive a unei femei, protejând și alungând gândurile și acțiunile negative. Și în concluzie la cele de mai sus, nu uitați că bijuteriile joacă rolul sau de necontestat în îmbunătățirea aspectului feței.

Este timpul să aflați ce cercei, brățări, inele, coliere ne îndeamnă să purtăm designeri de modă cu renume și cum să le asortăm cu ținutele potrivite.

 Bijuterii pentru gât

Analizând show-urile de modă, nu a fost greu să nu observăm că locurile de cinste le au colierele. Din toată diversitatea de bijuterii similare se întâlnesc coliere sunătoare, din perle, precum și articole cu inserții decorative și garnitură variată.

Cercei la modă

Cerceii au menirea de a înfrumuseța urechile delicate ale unei femei. Bijuteriile stridente, mari și îndrăznețe, în acest sezon cald ne sunt recomandate de Kenzo, J Crew, Oscar de la Renta și alți creatori de modă. 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută