Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/06/2016
Arhiva Zile si Nopti

Concert extraordinar Corul Naţional de Cameră Madrigal

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Concert extraordinar Corul Naţional de Cameră Madrigal Share Concert extraordinar Corul Naţional de Cameră Madrigal


Clubul Rotaract Kronstadt vă invită în data de 16 iulie 2016 la un concert extraordinar al Corului Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin”, dirijor Anna Ungureanu.
Corul Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin” este unul dintre cele mai apreciate ansambluri corale profesioniste, este o emblemă vie a vieții muzicale românești și universale, cu o tradiție de peste 50 de ani în lume.
Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 iulie, la Catedrala Romano Catolică de pe strada Mureșenilor și va începe de la orele 20.30.
Biletele se pot achiziționa online pe biletebrasov.ro, sau offline de la Librăria St.o Iosif sau Filarmonica Brașov.

Există 3 categorii de bilete, VIP – secțiunea din față a sălii (120 lei/bilet), categoria A – rândurile 5-11 (80 lei/bilet), sau categoria B – rândurile 12-22 (50 lei/bilet).

Evenimentul este unul non-profit, organizat de clubul Rotaract Kronstadt pentru comunitatea brașoveană. În eventualitatea în care vor exista resurse financiare rămase în urma concertului, acestea vor fi reinvestite într-un proiect de educație culturală, Tabăra Muzicală Cantus Mundi, care își propune să adune la un loc copii din toată țara, sub forma unei tabere de muzică corală realizată împreună cu membrii Corului Naţional de Cameră Madrigal – “Marin Constantin” la Brașov.

Parteneri: Agenția Metropolitană Brașov, Rotary Club Brașov, Libris, Filarmonica Brașov, Zile și Nopți, BileteBrașov.ro, Times Pub.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută