Caffé LuZ – alegerea perfectă pentru cei care vor să se bucure de preparate deosebite, într-o cafenea cochetă

Dacă ești sibian și cauți un loc mai special ca să îți savurezi cafeaua sau dacă ești turist și știi să apreciezi un loc deosebit cu preparate de calitate, atunci cu siguranță trebuie să treci pragul cafenelei cochete din Piața Mare, nr. 11 - Caffé LuZ. Locația este pentru cei care vor ceva diferit, decorată într-un mod original, cu preparate pentru toate gusturile și de asemenea, cu o servire impecabilă.

”Când am decis să deschid cafeneaua mi-am dorit să ofer clienților altceva decât ce este deja în Piața Mare și Piața Mică. Am vrut ca cei care ne trec pragul să simtă că sunt într-un spațiu relaxant, cu un decor de bun gust, în care sunt tratați de personal cu respect, iar calitatea preparatelor să îi detrmine să plece zâmbind și să revină cu drag la noi, de fiecare dată când au ocazia”, spune managerul Caffé LuZ, Vasi Munteanu.

În meniul cafenelei cu aer parizian, găsești preparate pentru toate gusturile, dar printre cele care trebuie încercate de la prima vizită în Caffé LuZ se numără frappe-urile, limonadele și milkshake-urile.

Din 1 mai de când a fost dechisă, cafenea și-a câștigat deja numeroși clienți fideli, iar unul dintre motive îl constituie frappe-ul LuZ, o combinație delicoasă și răcoritoare, după o rețetă originală, care nu se mai poate savura în nicio altă cafenea din Sibiu.  

”Pentru că scopul meu a fost să schimb ideea potrivit căreia în Piața Mare și Piața Mică cafenele sunt aproximativ asemănătoare în ceea ce privește aspectul și meniu, am mizat pe faptul că atât sibienii, cât și turiștii vor căuta și aprecia o locație deosebită, cu un meniu bogat în preparate originale ”, mai spune Vasi Munteanu.

Limonadă orientală și milkshake Oreo

Dacă vrei să te răcorești pe terasa de la Caffé LuZ o poți face și cu o limonadă sau o socată. Meniul cuprinde limonadă, de la cea cu lămâie și cu mentă, până la limonadă orientală sau limonadă de fructe de pădure. Și la capitolul milkshake-uri varietatea e mare, de la milkshake de ciocolată cu banane, până la milkshake Oreo și milkshake Creme Broule.

În curând și preparte culinare

”Caffé LuZ urmează să își îmbogățească meniul în următoarele săptămâni. În curând cei care ne vor trece pragul vor putea și să servească masa la noi. Acum lucrăm la meniu și pregătim preparate speciale, de sezon, cu care sperăm să ne încântăm clienții”, mai spune managerul Caffé LuZ.

Locație: Piața Mare, nr. 11

Tel: 0740 632 569