The Bank: Food | Drink | Warm Up for party

The Bank este un restaurant-lounge din Centrul Civic al orașului, adresat brașovenilor dornici de distracție și relaxare zi de zi. Dacă pentru tine oricând e un moment bun să mergi la o cafea cu prietenii, dacă serile de party încep la un pahar de vin și ceva gustos de mâncat, dacă ești pretențios și vrei să fii servit cu profesionalism, atunci ești invitat la The Bank.

Noi știm că zilele aglomerate trebuie să se încheie cu un zâmbet frumos și un vin parfumat pe care îl poți alege din biblioteca noastră cu peste 50 de sortimente de vinuri. În fiecare zi îți oferim un pahar de vin, iar săptămânal promovăm câte o altă cramă de renume pentru ca tu să poți simți savoarea tuturor buchetelor din wine bar-ul nostru.

În zilele călduroase ale verii te poți răcori cu Smoothies și diverse feluri de Iced-tea, iar la fiecare espresso primești un fresh revigorant. Am creat un meniu special pentru ca în fiecare zi de vară să te simți ca în vacanță pe terasa The Bank.

Poți lua micul dejun la The Bank începând cu ora 9:00. La prânz te așteptăm cu burgeri apetisanți și cartofi prăjiți la doar 19 lei. Încearcă șnițelul crocant în fulgi de porumb, Quesadilla cu pui sau vită și desertul Granola parfait. Cina poate fi warm up-ul perfect pentru party-urile ce încep după miezul nopții. Te așteptăm la The Bank să trăiești fiecare zi intens!

Rezervări: 0751 648 100

Adresă: Bd-ul 15 Noiembrie, nr. 78