Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/08/2016
Arhiva Zile si Nopti

CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Deliei

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Deliei Share CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Deliei


Câștigă o invitație dublă la concertul Deliei, din Hard Rock Cafe, joi, 1 septembrie, de la ora21:30.

Scrie-ne în secțiunea comentarii a acestui articol care este melodia ta preferată de la Delia și intră automat în tragerea la sorți!

Notă: Trebuie să fii conectat cu Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați marți, 30 august 2016!

Succes!

_________________________________

Joi, pe 1 septembrie, BestMusic Live Concerts vă invită la un show live cu DELIA, la Hard Rock Cafe Bucureşti, începand cu ora 21:30. Solista va fi însoţită de trupa sa de acompaniament şi va pune în scenă un spectacol vibrant, în care pofta de dans va fi cu siguranţă molipsitoare.

Artista-cameleon reuşeşte să se reinventeze în mod constant şi să încânte publicul prin apariţii spectaculoase, prezenţa scenică debordantă şi piese pe măsură. Dacă super hitul „Pe aripi de vânt” i-a adus artistei zeci de milioane de vizualizări pe You Tube, piese precum „Da, mamă,”, “1234” sau “Ce are ea” au adus-o, din nou, în fruntea topurilor de specialitate şi în rândul celor mai difuzaţi artişti pe staţiile radio şi tv cu profil muzical.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

 

Biletele pentru concertul DELIEI se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:

 

– 50 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans

– 85 de lei, cu loc la masă, în sală

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută