CONCURS: Câștigă o invitație dublă la concertul Byron

Câștigă o invitație dublă la concertul Byron, din Hard Rock Cafe, vineri, 2 septembrie, de la ora 22:30.

Scrie-ne în secțiunea comentarii a acestui articol care este melodia ta preferată de la Byron și intră automat în tragerea la sorți!

Notă: Trebuie să fii conectat cu Facebook.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri, 31 august 2016!

Succes!

___________________________

BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, vineri, 2 septembrie, începând cu ora 22:30, la un concert cu trupa byron.

În cei 9 ani de activitate, membrii trupei au lansat patru albume, au demarat proiecte măreţe, pe care le-au şi finalizat (DVD-ul unplugged, DVD-ul de la Salina Turda, concursul byron – Rock Your High School, musical-ul Nevestele Vesele din Windsor), nemaivorbind de numărul mare de concerte susţinute la festivaluri de renume sau în cluburi.


byron au susţinut în 2013 turneul naţional intitulat sugestiv “30 de secunde de turneu”, onorând moştenirea bilingvă a celui mai recent album de studio, “30 Seconds of Fame/ 30 de secunde de faimă”. Pe lângă albumul “30 de secunde de faimă”, cu piese proprii şi texte traduse de 6fingers şi Dan Byron, trupa a lansat în 2011 şi albumul “Perfect” şi să nu uităm de “Rămâi cu mine”, colaborarea trupei cu serialul cu acelaşi nume de pe HBO.


byron înseamnă: Dan Byron (voce, chitară, flaut), 6fingers (voce, clape, chitară), Laszlo Demeter (chitară bass) şi Dan Georgescu (tobe).


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiştii tăi preferaţi şi să te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.

 

Biletele pentru showul byron se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea - Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului la intrare.


Biletele au următoarele preţuri:

- 35 de lei cu loc la masă

- 50 de lei, cu loc la masă, în faţă scenei

 

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.