Aplică acum la un loc de muncă în industria hotelieră din Olanda!

Arbex Services este agenție de recrutare cu experiență, care este specializată în plasarea profesioniștilor calificați în locuri de muncă în industria hotelieră din Olanda. Fondată în 2007 Arbex Services își propune să ofere servicii de cea mai bună calitate, întotdeauna în conformitate cu legislația.

Consultanții noștri de recrutare au o mare experiență și cunoștințe extinse în sectoarele de locuri de muncă de specialitate de care sunt responsabili. Fie că sunteți o companie sau organizație ce caută angajați pe termen lung sau personal temporar, sau sunteți un angajat în căutarea unei slujbe, consultanții noștri vor fi la dispoziția dumneavoastră.

Cum poți obtine un loc de muncă în străinătate, în domeniul hotelier?

După familiariza cu site-ul http://arbexservices.ro/, un loc de muncă interesant îl veti găsi la oferta Aplica pentru această poziție prin completarea formularului de înscriere.

Cu candidații selectați, consultanții de recrutare Arbex Services vă vor contacta telefonic, pentru a asigura condițiile de cooperare. În cazul de interes pentru condițiile oferite, veți primi o invitație pentru un interviu la unul din birourile companiei.

Întilnirea de recrutare  este o condiție necesară, și  primul pas pentru a obține locul de muncă. Reuniunea este o oportunitate de a discuta în detaliu condițiile propuse de muncă, precum și pentru a evalua nivelul de competență în limba engleză a candidatului.

Cum este sistemul de salarizare în hoteluri?

Salarizarea în cele mai multe hoteluri din întreaga lume sunt  bazate pe principii similare de lucru. Metoda de remunerare depinde de postul ocupat la locul de muncă.

Posturi oferite de Arbex Services în domeniul hotelier: însoțitor camera, zona publică, lenjerie, steward, întreținere, houseman, receptionist, bucatar.

www.Arbexservices.ro