S-A CUMPĂRAT BILETUL CU NUMĂRUL 15.000

A fost achiziționat biletul cu numărul 15.000 pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós din stagiunea 2016-2017, la spectacolul Szép [Frumos] de Jon Fosse, în regia lui Adi Iclenzan.

Din totalizarea vânzărilor a reieșit că deținătorul biletului cu numărul 15.000 urma să vizioneze spectacolul Frumos de Jon Fosse, din data de 31 ianuarie 2017, așadar Compania Tompa Miklós s-a pregătit pentru acest eveniment.

Spectatorul cu numărul 15.000 a fost identificat după numărul de serie al biletului, iar după spectacol a avut parte de o surpriză: Keresztes Attila - directorul artistic al Companiei Tompa Miklós, i-a înmânat o diplomă, o sticlă de șampanie și un abonament flexibil cu 4 vizionări pentru spectacolele Companiei Tompa Miklós.

Norocosul spectator se numește RADU SÎRBU, student la teatrologie la Universitatea de Arte Târgu-Mureș. Surprins de cadoul primit, ne-a relatat că, pe lângă plăcere ține și de „datorie” să vizioneze cât mai multe spectacole de teatru – întrucât se pregătește să profeseze în acest domeniu. Supratitrarea spectacolelor i se pare foarte utilă, cu toate că uneori atenția îi este furată de jocul actorilor.