Nou în oraș | In Time

În urmă cu peste patru secole, bulevardul Ştefan cel Mare era o uliţă boierească, iar mai apoi o arteră preponderent comercială, încărcată de băcănii şi dughene greceşti, din care se oferea trecătorului tot belşugul Europei. Astăzi totul s-a modernizat însă ieșenii se plimbă pe aici cu acceași plăcere căutând locul perfect în care să zăbovească.

Într-un cotidian în care timpul are o viteză uimitoare, îți propunem locul în care minutele au savoarea cafelei băute cu oameni buni alături. Pe un bulevard încarcat de istorie, îți recomandăm locul în care vechiul se împletește cu noul într-o armonie perfectă.

In Time este cafeneaua în care totul parcă plutește iar senzația că ai timp e la ea acasă. Cei de aici te așteaptă cu o selecție variată de băuturi atent făcute și cu dorința încă de la intrare exprimată de a te simți relaxat și împăcat.

De ce la In Time timpul se oprește? Pentru că toate ceasurile din cafenea îți indică doar că e ora în care te destinzi și poți avea cele mai plăcute conversații cu prietenii tăi.

Strada Ștefan cel Mare

facebook.com/InTimeBar

Tel: 0753 940 652