Colinele Transilvaniei | Ne vedem la Salonul Bicicletei București – 1-2 aprilie 2017

Aflată la a treia ediție, Salonul Bicicletei este cea mai mare expoziție de profil din România, ce se va întinde pe 10.000 mp în interior și alți 5.000 mp în exterior. Vor fi acolo marii producători, importatori și magazine de biciclete, dar și principalii furnizori de accesorii și  componente pentru biciclete, echipamente sportive. Veți putea studia și testa biciclete, triciclete, patine, hoverboard-uri, carturi, strider-e, modele electrice. 

Și cu atâtea echipamente și accesorii disponibile,  trebuie să știi unde le poți utiliza în aer liber. Destinațiile de eco-turism din România sunt o propunere perfectă pentru amatorii de mișcare în natură. Anul acesta, Colinele Transilvaniei este prezentă, împreună cu alte 6 destinații pentru a promova decoruri de poveste pentru plimbările cu bicicleta pe care ți le-ai propus pentru vacanță sau pentru ieșiri de week-end.

Te așteptăm la standul Descoperă Eco-România să îți povestim despre satele săsești cu biserici fortificate, despre păsări și stejari, despre rețeaua de 300 de km de trasee de bicicletă și drumeție, despre hencleș și meșteșug, despre oamenii simpli și viața tihnită de la noi.

Locul desfășurării: Romexpo, Pavilioanele C1,C2 și C3

Program de vizitare:

10:00 – 18:00

http://www.salonulbicicletei.ro/