Nou în oraș: Volare Dive Center

Avem pregătirea și experiența necesară pentru a te însoții în condiții de maximă siguranță, în așa fel încât atunci când faci SCUBA să te bucuri de experiența oferită de lumea de sub apă , iar atunci când ieși din apă să zâmbești din suflet.

Organizăm cursuri de scufundări de agrement pentru începători (primul nivel) și nu numai, în Timișoara.

Vârsta minimă pentru participarea la cursuri este de 10 ani.

După absolvire, participantul primește un brevet recunoscut internațional NAUI SCUBA DIVER.

În cadrul acestui curs se parcurg următoarele module:

1. Studiu individual
Presupune vizionarea unor filme și studiul manualului Naui Scuba Diver. Acestea le veți primi înainte de începerea cursului.

2. Sesiuni de teorie
Noțiunile dobândite în urma studiului individual vor fi aprofundate împreună cu instructorul și apoi verificate prin susținerea unui examen teoretic.

3. Antrenamentul în bazin
Antrenamentul se desfășoară în bazin acoperit (majoritatea exercițiilor se vor realiza în apă de 1,50 metri), sub supravegherea permanentă a unui instructor.

4. Scufundările în mare
Această ultimă parte, care include 4-5 scufundări în apă deschisă, se desfășoară pe perioada verii (iunie – septembrie) la Marea Neagră sau în lacurile din apropierea orașului Timișoara.(Surduc,Ghioroc,Valiug) sau în excursiile pentru scufundări organizate de Asociația Volare.

Tariful cursului Naui Scuba Diver este de 250 Euro.

În tarif sunt incluse toate cheltuielile de închiriere a echipamentului de scufundări și a materialelor educaționale, contravaloarea școlarizării, taxele de bazin și brevetul.

Pentru informații suplimentare și înscrieri vă rugăm să ne contactați la nr. de tel. 0765510733