Natalie Imbruglia vine la București pe 29 aprilie 2017

Artista de origine australiană Natalie Imbruglia va susține anul acesta un nou concert la București. Pe 29 aprilie, turneul său acustic va poposi la Berăria H.

Actriță, cântăreață și fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din generația pop-rock din care fac parte și Alanis Morissette și Sheryl Crow ce a dominat în anii '90 televiziunile și radiourile din întreaga lume.

Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat în vara anului 2015 și este o încercare inedită și curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină și delicată nu mai puțin de treisprezece piese compuse și cântate de voci bărbătești celebre. "Male" a fost primit foarte bine atât de critici, cât și de fanii artistei. 

Prețul biletelor pentru concertul Natalie Imbruglia din Berăria H este între 90 lei și 150 lei (în funcție de categorie).

FOARTE IMPORTANT: După achiziționarea biletelor vă rugăm să vă rezervați și masa la Berăria H direct prin telefon la 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteți un SMS cu numele și veți fi sunați înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email la vreau@berariah.ro .

Nu se fac rezervări fără biletele cumpărate. Toate biletele au loc la masă. Numărul de bilete este limitat! Berăria H se ocupă în mod exclusiv de aceste rezervări!

Detalii și bilete AICI ⬅