Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/04/2017
Arhiva Zile si Nopti

WhatsApp va avea o nouă opțiune!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii WhatsApp va avea o nouă opțiune! Share WhatsApp va avea o nouă opțiune!


Noile variante ale aplicației WhatsApp ar putea veni cu o opțiune care îi va bucura mult pe utilizatori: unsend. Astfel, un mesaj care a fost scris cu greșeli sau a fost trimis din neatenție unei alte persoane va putea fi anulat după câteva minute de la trimitere. Opțiunea va putea funcționa numai în cazul mesajelor care nu au fost încă citite de destinatar, scrie Daily Mail. Deocamdată conducerea WhatsApp nu a confirmat această schimbare, dar opțiunea apare în versiunea Android v2.17.150 beta.

Anunțul a venit prin intermediul contului de Twitter @WABetaInfo, care scrie că noua opțiune va fi probabil disponibilă după lansarea noului update pentru iOS. Versiunea beta testată acum include și alte schimbări, printre care posibilitatea de a scrie locul în care te afli. WhatsApp a început să testeze opțiunea de revocare a mesajelor încă de anul trecut. Ca să anuleze mesajul trimis, utilizatorul trebuie să apese pe mesajul respectiv și apoi să aleagă varianta “revoke”.

Opțiunea poate fi folosită doar dacă destinatarul nu a văzut încă mesajul și dacă nu au trecut mai mult de 5 minute de la trimiterea lui. De asemenea, va exista și varianta “edit” pentru un mesaj care a fost deja trimis.

                                                                                                                  Sursa:www.yoda.ro

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută