12 Recomandări pentru timpul tău liber

RECOMANDĂRI 

Probleme în regat

29 aprilie, ora 18. Teatrul Dramatic Fani Tardini. Poftește la Prințul Nefericit, La Double Inconstance, de Marivaux, regia Sânziana Stoican! Doar n-o să ne gândim doar la mici în ajun de 1 Mai, nu-i așa?

De la Pianist la Cabinier

29 aprilie, ora 19. Teatrul Dramatic Fani Tardini. Premierele nu se ratează, ba chiar se dau ca pâinea caldă: Cabinierul, o dramă în regia lui Cătălin Vasiliu scrisă de Sir Ronald Harwood, cunoscut ca scenarist al producției de Oscar Pianistul.

 Râzi cu Mircea!

29 aprilie, ora 20.30. Suisse Restaurant. N-ai cum să rămâi tristețea, eventual s-o împarți la doi, după o seară marcată de un comediant care stă în picioare pentru amuzamentul tău. Stand-up cu Mircea. Smile! 

Bărbați, femei și viața dintre ei

30 aprilie, ora 19. Teatrul Dramatic Fani Tardini. Patru piese scurte, scrise de Cehov, te vor ține departe de cotidian. Bărbați, femei și viața dintre ei – iată câteva argumente ca să vii la teatru.

Recital Corina, la Păpădie

1 mai, ora 18. Platoul din fața Casei de Cultură a Sindicatelor. Tradiționalul spectacol de 1 Mai va avea loc anul acesta la Păpădie și se va încheia cu recitalul cunoscutei Corina Bud. La mulți ani nemuncă! 

Hip, hip, Hippie! Și Dudu

4 mai, ora 20. New York Pub. Tânjești după o relaxare pe acorduri de chitară și pian? E întrebare retorică, deoarece în fiecare seară de joi te simți bine în compania lui Hippie și Dudu.

One Woman Show

5 mai, ora 13. Teatrul Dramatic Fani Tardini. Se intră în weekend în forță, cu o piesă al cărei titlu filosofic, Viața nu te întreabă niciodată nimic, face toți banii. One Woman Show, cu Wanessa Radu.

Over Band, best hits

5 mai, ora 20. Summer Time Pub. Fă-ți un obicei lăudabil de a-i întâlni în fiecare seară de vineri pe cei de la Over Band cu cele mai tari hituri din toate timpurile! O să le povestești și apropiaților. 

Leonce și Lena

6 mai, ora 18. Teatrul Dramatic Fani Tardini. Îți recomandăm piesa Leonce și Lena, de Georg Buchner, în regia lui Vlad Cristache. Este o fantezie poetică în care vei intra cu mare bucurie, în ciuda facturilor, taxelor și impozitelor care te înconjoară. 

Ia-ți bilete la Săracu’ Gică!

7 mai, ora 18. Teatrul Muzical Nae Leonard. Comedia muzicală Săracu’ Gică, în regia artistică a lui Gheorghe V. Gheorghe, nu mai are nevoie de alte prezentări. Are deja mare succes.

 

Festivalul Internațional de Teatru Nou

11 mai, ora 19. Teatrul Dramatic Fani Tardini. În cadrul Festivalului Internațional de Teatru Nou, Arad, ți se va servi caldă piesa Jacques și stăpânul său, de Milan Kundera.

O familie trăsnită

12 mai, ora 18. Teatrul Muzical Nae Leonard. Comedia O familie trăsnită, adaptare după un text de George Mihalache, este de fiecare dată o încântare. Nu uita – o seară la teatru, indiferent de vârstă, te face mai deștept! 

 

Dan Moțoc