Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

Genius at work | Nutellini

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Genius at work | Nutellini Share Genius at work | Nutellini


Ghidul pentru băutura perfectă a fost oferit de Charlie.

 

Rezultat britanic. Metodă românească.

 

Cercetătorii britanici erau pe cale să mai doboare un mit. Conform ultimului lor studiu, caracterul afrodisiac al ciocolatei nu era resimțit de peste 70% dintre subiecții testați. Un astfel de rezultat ar fi putut distruge industria ciocolatei la nivel mondial.

După două nopți nedormite (pentru că lucra în tura de noapte), 16 minute de muncă la nivelul întregii echipe și peste 2 încercări nereușite, putem anunța cu mândrie că Paul Chiș, colegul nostru, a rezolvat această mare problemă. Pentru a resimți caracterul afrodisiac al ciocolatei, trebuie adăugată votcă. Multă votcă. În special Ketel One Vodka, ediția aniversară de 325 de ani.

Așa că: se ia o cremă de ciocolată cu potențial afrodisiac, se adaugă votcă cu certitudine afrodisiacă, un mix secret de lichioruri pentru aromă și cel puțin două nuci tari. Se servește în căniță colorată de porțelan ca să pară inofensivă. Băutura începutului de vară – Nutellini. By Paul Chiș.

Se recomandă a fi consumată înainte de orice festival major, protest sau altă aglomerare mare de persoane.

Menționăm că produsul a fost testat pe un eșantion relevant de 2 persoane, una dintre ele fiind chiar creatorul său. Un cercetător adevărat își testează singur produsul!

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută