O metodă simplă de a diferenţia o piesă de teatru bună de una mediocră: aşteptarea următoarei replici cu răsuflarea tăiată. În timpul spectacolului Cada cu Picioare, sentimentul acesta se petrece des şi nu dezamăgeste niciodată. Sunt 80 de minute în care cele zece scene înfăţişează tot atâtea tipologii de comportament de cuplu, una mai inspirată ca cealaltă.

Pretextul vânzării unei căzi cu picioare e doar baza unui dialog care arată o partidă de tenis istovitoare pe care cei doi jucători nu ţin neapărat să câştige, ci să o termine în picioare. O piesă care ar fi fost la fel de apreciată chiar dacă n-ar fi fost comedie, deşi acest lucru este inevitabil când vine vorba de un bărbat şi-o femeie care se luptă cu excesul de dopamină. De văzut singur pentru a găsi răspunsuri, de văzut în cuplu pentru a pune întrebări sau de văzut cu prietenii pentru o porţie bună de râs unii pe seama celorlalţi.

O piesă de Werner Trieschmann, în care regia este semnată de Florin Zamfirescu, iar pe scenă urcă Ştefana Samfira şi Cristi Balint.