Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 16/01/2012
Arhiva Zile si Nopti

Balet pe gheaţă la Sala Palatului

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii Balet pe gheaţă la Sala Palatului Share Balet pe gheaţă la Sala Palatului


După ce ne-a încântat anul trecut cu “Lacul lebedelor pe gheaţă”, cel mai faimos balet pe gheaţă din lume – Saint Petersburg State Ballet on Ice – revine în România pentru un nou spectacol extraordinar.

Este vorba despre **“Spărgătorul de nuci”**, creat de P.I. Ceaikovsky, care impresionează prin povestea minunată. În ultimii cinci ani această producţie a fost interpretată cu succes pe cele mai renumite scene din SUA, Canada, Olanda, Germania, China, Spania, Coreea, Taiwan, Grecia, Portugalia, Irlanda sau Malta, oferind de fiecare dată feeria unică generată de dansul pe gheaţă al celor mai experimentaţi patinatori din lume.

The Saint Petersburg State Ballet on Ice a susţinut peste 7.000 de spectacole la nivel internaţional, prezentând de fiecare dată un amestec remarcabil de forme de artă. Bilete sunt disponibile la agenţiile vreaubilet.ro din Unirea Shopping Center, Carrefour Băneasa şi Real Vitan sau online pe www.vreaubilet.ro.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută