Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/06/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 perechi de sandale care sunt un ”must-have” vara aceasta!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 perechi de sandale care sunt un ”must-have” vara aceasta! Share 3 perechi de sandale care sunt un ”must-have” vara aceasta!


Pantofii sunt cei mai buni prieteni ai unei femei, dar odată cu debutul zilelor toride de vară, trebuie să te gândești la ce sandale vei alege vara asta.

Mizează în special pe modele care ți se potrivesc și aduc un plus de personalitate ținutelor tale.

Iată câteva modele de sandale de care pur și simplu te vei îndrăgosti și nu vei regreta nici măcar o clipă că le-ai cumpărat:

  1. SANDALE CU TOC BLOC: Tocul gros, pătrat, a revenit în tendinţe după mulţi ani în care părea să fie complet uitat. E foarte popular pentru ghete şi pantofi, dar arată la fel de bine şi sub formă de sandale. Pentru că îţi oferă mai multă stabilitate, tocul bloc e foarte uşor de purtat întreaga zi. E un toc confortabil, ideal pentru zilele în care ai mult de mers, dar nu vrei să faci compromisuri în ceea ce priveşte stilul.
  2. SANDALE CU ȘNUR: Inspirate de sandalele romane, sandalele cu șnur sunt purtate cu entuziasm an după an de femeile din întreaga lume. Sunt realizate din materiale precum piele întoarsă, saten sau sunt acoperite cu catifea. La fel ca şi sandalele romane, au talpa joasă, dar găseşti şi modele cu toc, iar şnurul poate fi înlocuit cu panglică.
  3. SANDALE CU PLATFORMĂ: O astfel de pereche de sandale, în tonuri nude şi cu platformă, se numără printre tipurile de încălţăminte care nu îţi pot lipsi în această vară din colecţie. Nu doar că sunt comode şi te ajută să adaugi câţiva centimetri în înălţime, dar sunt şi foarte versatile. Le poţi purta la birou, la petrecerile de vară în aer liber, dar şi la o plimbare de weekend.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută