Servus Transilvania – Colinele Transilvaniei sunt rock în luna august

3 zile de festival, 19 trupe rock în recital, un concurs jurizat cu premii pentru 12 trupe newcomer, un târg de produse organice, handmade și ateliere meșteșugărești. Toate sub un singur nume: Servus Transilvania Fest #3!

Un eveniment cu nume simplu, dar atât de sugestiv, Servus Transilvania Fest a început în urmă cu 3 ani, în valea cea pustie (Voisala, Woistal în germană) a lui Otto Wagner, un sas care s-a întors definitiv acasă, în Biertan, parcă pentru a reaprinde spiritul comunității locale, transformând un hotar neumblat într-o oază de destindere, în care freamătă în fiecare vară o vegetație luxuriantă. Noul kilometru 0  al reclădirii spiritului comunitar, al muzicii de calitate și al oamenilor liberi este un loc în care diferențele de orice natură ajung să se împace.

Anul acesta, muzica bună se întâlnește cu preparatele bio și cu produsele hand-made, invitându-te să te recreezi în natura superbă din valea Woistal, să savurezi preparatele producătorilor organici locali și să încerci produsele confecționate de mână ale celor mai pricepuți mesteșugari din regiune.

Dacă ai o trupă rock și vrei să te afirmi, vino să iei pulsul la Servus Transilvania la concursul jurizat pentru trupe de tip newcomer. Anul acesta am selectat 12 trupe foarte tari care se vor duela pentru voturi și fani - poate în 2018, vei fi unul dintre finaliști. Newcomerii 2017 vor avea ocazia să împartă scena cu alte 19 trupe cunoscute, ce vor concerta lângă Biertan. Printre ei, Persefone (progressive metal, Andorra), Poem (progressive /alternative, Grecia) Dirty Shirt (crossover folklore metal, Romania),  Kempes (heavy metal, RO), Platonic Band (bluess/jazz/rock, RO), Dordeduh (ethnic folklore metal, RO), Indian Fall (black metal, RO), Still Awake (rock/metal/prog, DE), For The Wicked (metalcore, RO), Antract (rock, RO) și multi alții.

Târgul de produse organice și hand-made reunește peste 20 de producători și artizani din regiune pregătiți să ofere publicului preparate gustoase (de la zacuscă și gemuri, la brânzeturi și mezeluri de cea mai bună calitate), precum și o gamă largă de articole confecționate de mână din pâslă, lână, lemn, sticlă, ceramică, metal, împletite, brodate sau pictate cu motive tradiționale. Cu ajutorul lor, ai parte de o alternativă la comerțul de masă și acces la produse de calitate, proaspete, de-acasă.

Biletele şi abonamentele pot fi achiziţionate online din reţelele:
Eventim.ro:
AmBilet.ro:

precum şi în magazinele din reţeaua Eventim: Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti.
De asemenea, se vor putea cumpăra bilete sau abonamente la intrare, pe toată durata evenimentului.

Vara asta ne recreăm în natură!

Organizatori: A.C.S.T. , Albert Studio
Eveniment sustinut de:
Parteneri strategici: Real Sound Studio, Sound Concept, Colinele Transilvaniei, Cristiana Radu Media
Parteneri Media: Rock FM, Zile si Nopti
Partneri: Wild Carpathia, ASM-Asociatia Sunetul Muzicii, Bear Brothers, Ciuc, Crama Oprisor
Sponsori: Hera Industrial
Institutii: Primaria Medias, Primaria Biertan, MTS/DJST