From MOX with love

După trei zile la munte fără semnal m-am întors acasă cu gândul să-mi arunc telefonul pe geam. Nu prea pot să explic cât de fain e să știi că timp de câteva ore de deconectezi total de rutină. Personal, nu m-am dus chiar pentru muzică și ar fi nesincer să încep cu lucruri de genul „cum mi-a schimbat viața line-upul de la MOX”. A fost okay, lumea părea că se distrează.
Ce pot să spun însă e că sigur mai merg la MOX, chiar fără să mă uit pe program. Dacă pot să îmi iau bilet de pe acum pentru ediția din 2018 să mă anunțați, vă rog. Imaginați-vă că o fată de oraș (eu, foarte eu, cea mai eu) a dormit 3 nopți în cort și a cutreierat coclauri fără să se plângă aproape deloc. Aproape, pentru că la un moment dat era super cald și mi-era foame și am clacat.
Ideea e că MOX-ul mi-a dat cel mai frumos concediu din ultimii ani -și un bronz care ar face Mamaia să crape de ciudă. Povești despre activități, peisaje și alte disctracțiuni se mai găsesc, dar textul ăsta e de fapt o mulțumire. Dragă MOX, mersi mult și ne vedem negreșit și anul viitor!


Cătălina Mătăsaru

 

Music Outdoor Experience
Photos: Marius Mariș