Whiskey și călătorii în timp


Cui nu-i plac barurile sau puburile tematice? Treceți pe la Charlie și veți simți că ați însă călătorit în trecut pe bune, nu doar prin decorul care aduce aminte de vremea Prohibiției din SUA, ci și prin meniul specializat pe whiskey, băutură destul de (adică foarte) populară în acea vreme.
Localul chic arată de parcă a fost luat dintr-un cartier fancy ai anilor '20, unde se ducea elita se discute politică și bârfe din înalta societate. Pereții sunt placați cu lemn întunecat iar scaunele și canapele sunt ceva mai colorate. Dar să trecem la esență - băutura. La Charlie veți găsi peste 170 de etichete de whisky, importate de prin toată lumea, selecționate cu atenție pentru a oferi o experiență de neuitat atât amatorului, cât și cunoscătorului în căutare de o nouă descoperire. Acum câteva luni vă ziceam că pe lângă expertiza whiskey-ului, Charlie se pricepe foarte bine și la povești. În fiecare săptămână ne-am delectat cu prognoze meteo, analize politio-legale, descoperirea unui andidot, toate îmbrăcate în niște cocktailuri excelente ce au făcut parte din seria Genius at Work. Nutellini, Sugarcane Daddy, The rain is gone, Shiitake, L'Elephant Pink, Strawberry Mint Cooler, Kobayashi și Lychee Royal: 8 băuturi noi și responsabile pentru multe momente încețoșate. Dar nu regretăm nimic.
Dacă vă doriți o seară altfel, e clar că trebuie să mergeți la Charlie. Nu vă speriați dacă nu vă puteți decide ce să comandați. Mergeți cu încredere la barmani și lăsați-vă pe mâna lor. Veți avea doar de câștigat.

Piața Muzeului 3
0741 055 821
www.charlie.pub