TOP 5 filme de neratat în această toamnă

Toamna vine cu acțiune, suspans, superputeri dar și iubire la cinema. Iată 5 filme care te vor ține țintuit în scaunul din multiplex în cele mai ploioase și mohorâte zile.

  1. „Blade Runner 2049” este așteptatul film regizat de Denis Villeneuve, în care Ryan Gosling și Harrison Ford sunt vânătorii de recompense celebri. 35 de ani au trecut de la aventura lui Rick Deckard, iar un secret demult uitat va fi descoperit de noul vânător de replici umane, K. Societatea e în prag de colaps, iar fostul vânător știe cum pot fi rezolvate problemele. Din distribuție mai fac parte Ana de Armas, Robin Wright, Dave Bautista şi Jared Leto. Premiera: 6 octombrie.

 

  1. „Muntele dintre noi” este drama romantică în care îi vom vedea iubindu-se pe Idris Elba și Kate Winslet. Hany Abu-Assad semnează regia filmului în care doi necunoscuți au de înfruntat condiții meteo extreme, pericole, poate chiar moartea. „Muntele dintre noi” este un film plin de emoție și suspans care îți va face sufletul să tresară la cinema, din 13 octombrie.

 

  1. Justice League, adică Superman, Batman, Femeia Fantastică, Aquaman și alți supereroi DC Comics fac echipă pe marele ecran în această toamnă și vor lupta împotriva altor dușmani puternici de care lumea trebuie salvată.

 

  1. Pixar revine în cinematografe cu o nouă animație originală, colorată și surprinzătoare, așa cum ne așteptăm să fie din partea studiourilor. Acțiunea se petrece în lumea de dincolo, dar nu oricare, ci cea din credința mexicană. Vom afla povestea băiețelului Miguel care visează să devină cântăreț și care va trece printr-o serie de aventuri inimaginabile pentru a-și îndeplini visul. Animația „Coco” va avea premiera pe 24 noiembrie.

 

  1. Murder on the Orient Express îl readuce pe celebrul detectiv Hercule Poirot pe marele ecran. El va avea de investigat o crimă pe cel mai faimos tren din lume. Și toată lumea este suspectă, așa cum aflăm chiar din trailer. Distribuția promite un film de excepție: Penélope Cruz, Daisy Ridley, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Josh Gad și, Kenneth Branagh. Îl vom vedea din 24 noiembrie.