Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/10/2017
Arhiva Zile si Nopti

3 destinații de toamnă!

Zile si Nopti De Zile si Nopti
Comentarii 3 destinații de toamnă! Share 3 destinații de toamnă!


Știm, când zici „vacanță” sau „city break” musai te gândești la plajă, soare, terase – adică la vară. Dar din diferite motive, să zicem că vara asta n-ai apucat să mergi nicăieri. Sau ai mers, dar bugetul îți mai permite o escapadă. Sunt o mulțime de locuri pe care le poți vizita și toamna, ba chiar am zice că-s chiar mai frumoase odată ce cad frunzele. Uite aici 3 exemple:

Bruges (Belgia)

3 destinații de toamnă!
Bruges e unul din cele mai frumoase orașe din toată Belgia, denumit uneori și „Veneția de la Nord”. Orașul medieval devine și mai superb pe timp de toamnă, fiind acaparat de coluri roșiatice ce se reflectă splendid în canalele ce străbat orașul. Da, e un oraș super romantic!

Dubrovnik, Croația

3 destinații de toamnă!
Dubrovnikul se află pe coasta Mării Adriatice și e un loc perfect să-ți faci o vacanță pe un buget ceva mai modest – mai ales dacă îl compari cu alte orașe litorale. Dacă mergi toamna ai șanse foarte mari să scapi de aglomerația turistică și să te bucuri de șarmul orașului din plin.

Piedmont, Italia

3 destinații de toamnă!
Zici Italia și practic zici soare și vară – dar treaba nu stă chiar așa. Toamna (în special luna Octombrie) e sezonul perfect pentru Piedmont, mai ales la capitolul vinuri și mâncare. Puteți vedea unele din cele mai frumoase peisaje pitorești – și nici nu trebuie să cheltuiți mult!

 

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută