Nou în oraș: Shooters

Încă o săptămână, încă o rubrică de „Nou în oraș”. Dacă în ultimele ediții vă poveasteam despre premierele din Cluj (Breaking News, Octav și Profetul) de data asta revenim la origini și vorbim puțin despre un local nou - chiar foarte nou, deschis abia pe 6 octombrie.
Este vorba de Shooters, primul bar dedicat exclusiv shot-urilor și cocktailurilor din oraș. După cum spuneam mai devreme, barul și-a deschis porțile destul de recent cu un opening party care dn poze arăta super fun. Presupunem că faptul că Shooters Opening a avut loc cam în aceeași perioadă în care se întorc studenții în oraș e doar o coincidență, dar trebuie să fim sinceri: suntem un pic invidioși pe studenți. Nu ne înțelegeți greșit, nimic nu ne va opri să ne alcoolizăm maxim cu un shot sau 10, dar dacă ar fi să ne imaginăm cât de epică ar fi fost studenția dacă aveam Shooter-ul alături, mai că am vrea să dăm la master. Eh, nu chiar.
Așa, revenind la Shooters. Veți găsi localul pe Moților 88, iar întreg conceptul se învârte în jurul numelui, chiar și băuturile având nume de arme. Gen veți pomeni mai des Kalashnikov, Tazer (un cocktail sublim cu Gin, Campari, Red Vermouth și portocale) sau Bazooka 6 (un shot de Vodka Lemon și suc de mere). Dacă vreți o noapte fuzzy grantată, acum știți la cine trebuie să apelați!
Strada Moților 88
0040478478858
www.facebook.com/Shooterscluj