NOU ÎN ORAȘ | 13-19 octombrie 2017

Degustare Ciocolată Caldă & praline Exploration

Leonidas România împlinește 16 ani de cînd este furnizor al ciocolateriei belgiene în România, așa că vor aduce în premieră în România noile praline din colecția Exploration. Pot fi găsite doar la Leonidas Universitate, așa că sunteți așteptați sâmbătă, 14 octombrie pe strada Doamnei, nr. 27, pentru o degustare. Aveți de ales între praline cu gust de ardei iute, ciocolată caldă Leonidas proaspăt topită plus premii, tombole și alte surprize.

Un nou Subway

Unul dintre francizații Subway cu unități multiple în România a deschis o nouă unitate în București, în noul concept de food court din Kaufland Barbu Văcărescu. În România, Subway a intrat pe piață în 2012, iar în prezent rețeaua a ajuns la peste 37 de unități, dintre care 16 în Capitală.

La nivel național a crescut semnificativ și valoarea medie a bonului de cumpărături raportat la anul 2012. În unitățile Better Brands, valoarea medie a bonului este peste media națională și ajunge la 11 euro, în cazul livrărilor la domiciliu pe care unitățile Subway Better Brands le efectuează cu regularitate în timpul săptămânii, mai ales în rândul corporatiștilor.